Floor Support II promo banner
Accessories Floor Support 650

Ontdek de nieuwe Floor Support II

De veiligste oplossing voor niet-dragende muren

Maak kennis met de vernieuwde Floor Support II voor de BalanceBox 400 en de BalanceBox 650. Met eenvoudige installatie, een premium design met hoogwaardige materialen en verbeterde features bieden deze oplossingen de optimale ondersteuning voor niet-dragende muren, systeemwanden of omgevingen met specifieke veiligheidseisen en installatievereisten.

Premium Ontwerp en Verbeterde Duurzaamheid

De Floor Support II beschikt over een premium ontwerp dat naadloos aansluit bij elke omgeving, van klaslokalen tot vergaderruimtes en zakelijke kantoren. Geüpgrade materialen, waaronder lichtgewicht aluminium profielen, zorgen voor zowel een professionele uitstraling als een langdurige prestaties, waardoor installatie en verplaatsing eenvoudig zijn zonder concessies te doen in duurzaamheid.

Onovertroffen Flexibiliteit met Interface Beugels

De Floor Support II introduceert interface beugels met traploze hoogteverstelling voor de BalanceBox 400 en BalanceBox 650. Hiermee kun je je scherm op elke gewenste hoogte monteren voor de perfecte kijk- en presentatie ervaring in elke opstelling. Of het nu gaat om een K-12 klaslokaal of een professionele werkplek, de Floor Support II biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid door het aanpassen van de schermplaatsing aan jouw voorkeuren.

Naadloze Esthetiek en Eenvoudige Montage

Onze nieuwe Floor Support II legt de focus op zowel functionaliteit als esthetiek, met covers voor de muurbeugels om een strakke en naadloze uitstraling te garanderen. Zichtbare muurbevestigingsschroeven behoren tot het verleden, dankzij de covers heb je een professionele strakke afwerking. De verstelbare positionering van de onderste en bovenste muurbeugels minimaliseert de hinder van plinten, waardoor probleemloze installatie mogelijk is in ruimtes met vaste plinten.

Veelzijdigheid en Compatibiliteit

De Floor Support II is beschikbaar voor alle BalanceBox modellen, wat zorgt voor een naadloze integratie met bestaande schermen en de mogelijkheid om te upgraden naar de nieuwste technologie zonder compatibiliteitsproblemen. De Floor Support II is in staat om een breed scala aan hoogteverstelbare montagetoepassingen te ondersteunen, voor nu en in de toekomst.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Floor Support II , bezoek dan de productpagina van de Floor Support II voor BalanceBox 400 of de productpagina van de Floor Support II voor BalanceBox 650.

Floor Support II for BalanceBox® 400

Floor Support II for BalanceBox® 650

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product